Klantenservice 06 16 64 61 60

Verzenden en retourbeleid

 

Webshop Cool Indian


Wij verzenden gewoonlijk binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling.
Voor bestellingen vanaf 75 euro rekenen wij GEEN verzendkosten.
Retourneren kan binnen 7 dagen na ontvangst.

Bestelling plaatsen

In onze shop kun je op twee verschillende manieren een product bestellen: door snel te bestellen zonder een account aan te maken – je betaalt dan direct zonder dat je gegevens bewaard blijven – of door in te loggen met een account. Als je eenmalig een account aanmaakt, hoef je bij je volgende aankoop in de Cool Indian webshop je gegevens niet nogmaals in te voeren.
Na het afronden van je bestelling wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Daarin vind je een link om je account te bevestigen. Klik daarop om je account te activeren.

Bestelling annuleren

Als je je bestelling na voltooiing van het aankoopproces wilt annuleren, neem je contact met ons op via mail.
Een van onze medewerkers zal de levering en eventuele terugstorting met je bespreken. Omdat de uitlevering bij bestelling direct in gang wordt gezet, is het soms niet te voorkomen dat je het product toch eerst ontvangt.
 

Veilig bestellen

Voor Cool Indian is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen je gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina’s zijn beschermd met SSL, zodat je gegevens versleuteld worden verzonden.

Betaalmethoden

In onze webshop kun je afrekenen via iDeal, vooraf overboeking of contant betalen bij afhalen.
Tijdens het bestelproces word je bij het betalen naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank geleid. Zodra de betaling via je bank is afgerond keer je weer terug naar onze shop.
 
Nota

Je ontvangt een nota voor het bedrag van de bestelling en administratie- en verzendkosten. Nadat de betaling is verwerkt, wordt je bestelling verzonden.
Bij elk product in de Cool Indian webshop wordt een indicatie van de levertijd afgegeven, gebaseerd op de voorraad en de levertijd van onze leveranciers. Voor de daadwerkelijke levertijd zijn wij echter afhankelijk van de vervoerder, de indicatie is dus geen garantie. Wij doen uiteraard ons best om de levertijd zo accuraat mogelijk weer te geven.

Verzendkosten

Per bestelling wordt binnen Nederland een eenmalige bijdrage van administratie- en verzendkosten in rekening gebracht. Afhankelijk van het pakket wordt € 6,95 in rekening gebracht.
Onze pakketten worden verstuurd met PostNL.

Buitenland

Voor bestellingen vanuit het buitenland worden meerkosten in rekening gebracht afhankelijk van het afleveradres; neem hiervoor contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar:
info@coolindian.nl of te bellen naar:
+31616646160 / +31620113348 (op werkdagen bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur).
 
© 2016 - Coolindian.nl - Webdesign - Algemene voorwaarden -